About Me

A single step in Amsterdam
Amsterdam, 2013

Currently living in Glasgow, Scotland.

Studying Media, Communications, and International Journalism at the University of Glasgow.

Used to live from one meeting to another while writing for DCDC with Satria N.B.

Part-time Social Media Writer and Copywriter for Trademark Market and Taste Market from 2014 to 2015. Best time!

Crashing OZ Radio Bandung from 2014 to 2015 as Social Media dan Web-Content Writer. Earlier on, I worked at ARDAN Group for two years as PR Promotion Staff dan Social Media Editor which was amazing as I got many opportunities to watch almost every concert in Indonesia for the whole year. From 2010 to 2011, I worked as Radio Producer at ARDAN Radio.

I studied Journalism in my entire life! I was in the class of 2005 at Universitas Padjadjaran and graduated on 2011. I know, 6 years. I grew up when Internet was not a thing so I bury myself in books.

I like sitting in a coffee shop, enjoying a cup of caffè latte while having an easy conversation with friends.

***

Keep in touch! s.sastaviana@gmail.com | Twitter @Shapishapi | Facebook Sheisa Sastaviana

18237964_10212958641982454_3240104467474044381_o
Glendalough, Ireland | March, 2017

 

12 thoughts on “About Me

  1. Hi Mbak Sheisa!
    Dari Dili, Timor-Leste saya ucapkan salam kenal, yaaa…
    Seru baca tulisan Mbak atas tanggapan si Dindawati yg curcol di Path itu tuu… eh, keterusan deh, baca2 tulisan Mbak Sheisa lainnya!

    Keep write so many good things in your life! ^_^

    Flo

    1. Hai, Flo! Salam kenal :) Terima kasih udah baca tulisan saya. Mohon maaf kalau ada yang kurang berkenan. Anyway, dulu waktu SD saya pernah main ke Dili beberapa minggu, karena saya pernah sekolah di Kupang. Pantainya cantik yaaaa!

  2. Hallo kak sheisa, akhirnya aku nyasar di blog kakak hehe. Kak, kalo main ke gedebage, aku nitip jaket parka nya dong. Soalnya aku luar jawa, ga tau kapan bs main k bandung hehe

  3. Salam kenal teh Sheisa, cerita bisa tersesat ke blog ini gara2 nyari gambar quote tentang kebersihan lalu ketemu gambar tentang bahasan “thank you” dalam ungkapan yg lain dan akhirnya masuk, betah, dan ga mau keluar dari blog ini. Haha

    Bersyukur, sudah tersesat dijalan yg benar. Suka tulisannya, inspiratif. Ditunggu selalu tulisan amazing teh Sheisa!

    Terima kasih,
    Garnis (garnismrustaman@gmail.com)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s